Meillä on paljon kokemusta erilaisten kohteiden maalauksista ja pinnoituksista!

Pääasiallisia työkohteitamme ovat teollisuuskiinteistöt sekä taloyhtiöt, mutta teemme myös esimerkiksi omakotitalojen julkisivupinnoituksia ja maalauksia. Tutustu alla olevien linkkien kautta palveluihimme. Toimipisteemme sijaitsevat Teerijärvellä (Kruunupyy) ja Oulussa. Toimimme Länsi-Suomen ja Pohjois-Suomen alueilla. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Katolle aiheuttavat rasitusta mm. sammaleen ja jäkälän kasvu, roskat, siitepöly, lumikuorma ja pakkaset. Hyvin hoidetut tiili- ja peltikatot kestävät kuitenkin kymmeniä vuosia Suomen oloissa. Teemme kattojen pesut, maalaukset ja pinnoitukset vahvalla ammattitaidolla.

Toimistoissa, myymälöissä, tuotantotiloissa, autotalleissa ja monessa muussa kohteessa lattiapinnoitteen täytyy kestää kovaa rasitusta. Takaamme kohteeseen sopivan, kovaa kulutusta kestävän lattian, joka on helppo pitää puhtaana.

Betonirakenteiden pitää kestää erilaisia mekaanisia ja kemiallisia rasituksia. Oikean korjausmateriaalin, pinnoitteen ja pinnan suojauksen valinta on erittäin tärkeää.
Pinnoitamme sillat, altaat, siilot ym. betonirakenteet ammattitaidolla.

Julkisivun hyvä kunto suojaa rakenteita, säilyttää rakennuksen arvon ja on edustavan näköinen. Maalaamme ja pinnoitamme niin pienet kuin suuretkin kohteet.

Kuivajääpuhallus on hienovarainen puhdistusmenetelmä. Kuivajääpuhallus irrottaa öljyn, rasvan, liimajäämät, silikonit, homeitiöt jne. Kuivajääpuhalluksen avulla koneiden, muottien, seinien ja kattojen virheetöntä puhtautta!

Sisätilojen maalaukset ja tapetoinnit hoituvat meiltä pitkällä kokemuksella. Meillä on kokemusta asuinrakennuksista, julkisista rakennuksista ja erilaisista teollisuuden toimitiloista.

Länsi-Suomi

Tapani Rannisto
050 3231 370
tapani.rannisto@terimaalari.fi

Pohjois-Suomi

Antti Rannisto
0400 367 831
antti.rannisto@terimaalari.fi