Lattiapinnoitukset

Toimistoissa, myymälöissä, tuotantotiloissa, teollisuusrakennuksissa, autotalleissa ja monessa muussa kohteessa lattiapinnoitteen täytyy kestää kovaa rasitusta. Takaamme kohteeseen sopivan, kovaa kulutusta kestävän lattian, joka on helppo pitää puhtaana. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Lattiapinnoitteet soveltuvat niin uusiin rakennuksiin kuin saneerauskohteisiinkin. Teemme laadukkaat akryyli-, epoksi- ja polyuretaanipinnoitteet, jotka sopivat teollisuuskohteisiin ja julkisiin tiloihin. Autamme sinua valitsemaan sopivan materiaalin käyttökohteen vaatimusten mukaan. Oikealla pinnoitevalinnalla saadaan toteutettua kestävät, tyylikkäät ja pitkäikäiset lattiaratkaisut.

Massalattiapinnoite on erinomainen lattiapäällysteratkaisu

Massalattiapinnoitteet muodostavat yhtenäisen pinnan, jossa ei ole saumoja, joten se on helpompi pitää puhtaana. Pinnoitetut lattiat ovat myös hygieenisiä sekä kemikaali- ja iskunkestäviä. Pinnoitteita on saatavissa useissa eri väreissä ja erilaisilla pintakuvioilla. Käyttämämme pinnoitustekniikat soveltuvat mm. teollisuuden tuotantotiloihin, autotalleihin, elintarvikkeiden käsittelytiloihin sekä teknisiin tiloihin.